Monday, May 13, 2013

one step at a time.


I can't help but see what you are thinking
You wonder what happened to us
You thought that you owned my heart and soul
You thought that you had me wrapped
around your finger so tight
But there's something that you should know
You don't lose someone over night
It shouldn't take you by surprise
It may be too late when you realize
You lose a heart one step at a time
I'm not trying to make excuses
There are no simple answers to explain
I never meant to hurt you this way
I never meant to cause you any pain
I can't put it into words
or tell you why it happened this way
It wasn't any one thing that you did
It was all those little things that you didn't do
I know it may be too late to realize
but you lost a heart one step at a time.

i'm sorry 4 everything . i loveyou AIMAN.
if u love me u will find me :')
i always standing here to waiting for you.

Tuesday, March 26, 2013

Monday, December 17, 2012

college LIFE .

asalamualaikum

10.12.2012 ( isnin )

1st day kat poli , okay best gila x taw nk cakap.. time nak daftar kamsis rasa macam bedebar2 ja. rasa macam betol ka ni betol ka ni.. bila dah petang dekat nak malam okay homesick teruk gila..
sedihnya .. sumpah sedih gila rindukan orang kat rumah .rasa macam nak lari balik je.. tp tahan punya tahan sabar je la ..
dengan kata-kata semangat family ' adik kalau nak berjaya kita kena susah dahulu '.
okay next pasai roomate , roomate i semua best2 satu kepala . diorang sporting , caring , loving and ell...
best la satu bilik ngn diorang .

(kak alia , me , faten and mira)

nangis , nangis and terus nangis sampai 13.12.2012 baru boleh balik rumah cuti minggu . pergh balik to rasa nikmat lepas rindu.. poli okay2 la best la jugak..



(homesick) 
10.12.2012 - 17.12.2012
sampai hari ni homesick masih ada... kenapa kenapa ?
mama papa sumpah rindu sumpah teringat . datang la pick up adik . please nak balik sangat ..
nak duk rumah x nak duk hostel .
please la .. x tahan macam nie... malam2 susah sangat nak tidur. kadang2 pukul 3-4 pagi baru tidur :'(
i'm really2 miss both of you so much and more .
x sabarnya nak habiskan satu sem ni .
next sem dah x nak stay hostel . NO MEANS NO MOM & DAD .
rumah dekat je apa salahnya berulang kan.. apa salahnya nak duduk luar kan...
x salah rasanya ... okay mama n papa ? deal k...
study still study tapi nak duduk luar ja x nak duduk hostel dah.. :'(

(him)

dear AIMAN , every single second i always miss you sayang .
i x sabar nak habis study . 3 tahun ja , x lama... you pown berapa tahun ja kan nak habis study .
sabar ja...
i dah x tahan nak stay hostel . bukan apa... entah rasa macam x boleh nk duduk .
rasa pelik macam mana tah... maybe terlampau dimanjakan sangat kod by you and my family. :'(
walaupun kita jauh tapi kita masih boleh keep in touch .
x nak lost contact langsung k walaupun sesaat .. okay dear ?
deal ya :D


homesick homesick homesick ~ :'(



i miss both of you guys 
  • mama and papa 
  • family
  • sweethome
  • sweetheart
  • sweetplace 
  • sweetsoul 

i'm gonna missyou . iloveyou



Sunday, October 7, 2012

when tomorrow
















When tomorrow starts without me,
and I’m not there to comfort you,
please know that I still love you,
cause I know you love me too.
When tomorrow starts without me,
and you feel lost and blue,
I hope these words I’ve written
will help to see you through.
Someday your pain will ease,
sadness replaced by fond memories
Come tomorrow you will hear
I love you whispered on the breeze.
When tomorrow starts without me
cause God has called me home
I turn, blowing a kiss for thee
Sad that you may feel alone.
I will miss you tomorrow
as I take one last glimpse
a tear falls from my cheek
I’ll be going home.

And tomorrow will start without me



mungkin esok kalau aku x ada mesti mereka seronok . x payah nk susah2 pikir pasal aku lagi .

aku selalu buat masalah . tp ingat 'jangan sesekali tuduh org yang tidak melakukan nya kerana ia adalah FITNAH'.
mungkin esok juga aku hilang dari mereka .
mungkin esok juga aku berdiam.
mungkin esok juga aku berlari mencari kehidupan sendiri 
dan mungkin esok juga aku mati .
segalanya akan berlaku tanpa menanti .






'X PERNAH AKAN'

saya x akan pernah .
sebab apa saya nak kena putus dengan dia sedangkan kami x ada buat salah apa pown .
x akan pernah sekali dan ingin nak berpisah dengan dia..
saya dah terlalu sayangkan dia..maafkan saya.memang benar dia bukannya lagi suami saya tp hati saya ada dalam badan dia dan hati dia ada dalam badan saya . itu salah satu sebab saya x boleh berpisah dengan dia. maafkan saya .saya sayangkan dia .biar apa pown yang terjadi selagi kami hidup selagi nafas masih terasa dan selagi jantung dan nadi mempu berdenyut saya x akan putus kan hubungan ini.
saya x akan pernah tamatkan hubungan ini dengan perpisahan.
AIMAN , syg i dekat u x pernah berkurang semenjak pertama kali kita jumpa tahun 2009.i janji i akan jaga hubungan kita ni selagi nyawa didalam jasad selagi itu i akan jaga hubungan ni.
i tawu u sayang i , dan i tawu u cintakan i.
tapi u kena ingat , percintaan antara kita banyak sangat halangan tp kita mampu tempuhi right ?
i know we can do it .
perjuangan kita belum tamat selagi i dan u sah menjadi suami isteri selagi to kita berperang.
walaupun kita x ada senjata. kita masih ada akal dan pelurunya keberanian .
dalam diri kita ada segumpal darah . kalau kita gunakan ia dengan baik maka baik lah dia tapi kalau kita guna ia dengan buruk maka buruk lah jadinya .
segumpal darah itu yang dipanggil 'HATI' .
setiap manusia yang diciptakan oleh ALLAH akan terdpatnya segumpal darah ini .
didalam segumpal darah ini akan terlahirlah perasaan .
perasaan CINTA . SAYANG . KASIH . dan BENCI .

AIMAN , i janji i x akan hancurkan hubungan ini , dan i x akan kecewakan u .
i really2 LOVE you and yes i do. :'(

Friday, September 14, 2012

5 hari macam 5 tahun

salam , minggu ni bosan jer aiman balik KL ada kenduri saudara dia. 
aduh bosan gila . rindu gila . 
selalunya hari2 kami bekepit ja x penah berenggang langsung . 
malam nk tidur ja baru berenggang kejap.. ni dia balik KL pulak .
mana rindu pown aku kat dia . 
hey bie , i'm standing here lonely with my sadness of heart because i really miss you so much . 


I miss you more than ever now. 
I miss you because I really need you somehow. 
I miss you and your touch. 
I miss you for to me, you mean so much. 


nanti u balik kita keluar k sayangg , rindu nih ! haha (gedik) :D 
xpa2 x lama pown u pegi kan . huu . aku nih buat terok apa x taw . nnti nak pegi belajar jauh nk kena tinggai jugak dia . so nk buat sedih terok apa... huu .. jauh mana pown kita i always loveyou with full of heart .  pewitt ;) heee :)) <3

I love you more than all the stars in the sky. 
I love you more as each moment passes us by. 
I love you more with every breath I take. 
I love you more with each promise we make. 

tp susah la nk jauh sebab kita asyik dekat ja . tudia la . kita nk pegi mana semua nak sekali nak dekat . so bila kita nak jauh sikit mula la nk terasa . sampai orang cakap , kat mana ada aiman kat situ la ada suraya kat mana ada suraya kat situ la ada aiman .hai . jenuh2.. we're always need each other . 

I need you like a flower needs the rain. 
I need you for you can wash away my pain. 
I need you more each day 
I need you for you are so wonderful, in every single way. 

huu , apa pown i rindu u nih . balik lah cepat . huu . 22 ni x pegi sabah pulak . sama2 lagi . hey . tgok ! dekat2 lagi . bila jauh rindu bila dekat menyampah . huu . joking sayang ! 
ILOVEYOU LAH AIMAN ;) <3. 

Saturday, July 28, 2012

whatever you do.

walau apa pown yang you buat i tetap sayangkan you.
you marah ka you masam ka i tetap x akan mengalah untuk cuba pujuk diri i agar x terikut.
kalau dua2 angin sapa nk jadi air kan , i sayangkan you and i really do..
sorry kalau u marah or masam sebab i tp i x tawu apa salah i .
sorry ya bie kalau i da buat salah dengan you , manusia x penah perasan dengan apa yang telah berlaku .




























xdak manusia yang x pernah buat salah . 
sorry sayang !
ILOVEYOU .

(please forgive me)

(sorry i can't be perfect for you )